Saltar al contenido
Fibrallagostera t'ajuda en el canvi d'operadora mobil i internet

VULL CANVIAR D’OPERADORA, QUE HAIG DE TENIR EN COMPTE?

Revisa la factura actual, quins serveis tens contractats i quins realment necessites. Moltes vegades per comoditat a canviar assumim un cost innecesssari per aixó es important que tinguis molt clar que tens i que vols.
El primer pas es saber si tens permanència, podriem dir que es el més important per evitar sorpresses econòmiques, amb l’operadora actual. La permanència sol anar associada a: - Compra d’un terminal a través de l’operadora - Millora de la tarifa amb un descompte important - No asumir el cost d’instal.lació. - Oferta de benvinguda Si fas el canvi i tens permanència les penalitzacions solen ser imports bastant alts per evitar la fuga.
Aquí bé la pregunta del milió! I la que més mals de cap ocasiona. Assegureu-vos de ser els titulars de les linies telefòniques a portar o en el seu defecte presentar el dni de cada titular dels numeros telefònics. Teniu en compte que quan es fa la portabilitat ens demanaran el titular actual, dni i signatura. Quan el titular es diferent i s’adjunta al contracte la linia passa a nom del titular principal del contracte.
No els perds. Si els vols conservar es sol.licita portabilitat al moment del contracte i es mantenen, la operadora entrant demana els numeros a la actual i se’ls emporta, normalment no dona problemes tot i que et trobarás que et truquen oferint-te grans descomptes etc. Si no els vols mantenir es demana numero nou.
De Adsl a Adsl s’envia el Router i el client el canvia i connecta ell mateix. De Adsl a Fibra bé un técnic* a fer la instal.lacio de la Fibra ja que es una instal.lació independent al Adsl. * Podrien realizar primer la instal.lació i després rebre el router
Es possible i problable no ens enganyem. Els problemes que solen venir vinculats a la instal.lació poden ser problemes amb les canalitzacions per on han de passar el cable. Tingues en compte que si es dintre la teva parcela t’has de fer càrrec amb un lampista de qualsevol adequació de la instal.lació com: regata per passar el cable, desobstrucció de la canal en cas d’estar impracticable. Si es del limit de la teva parcela al carrer ho ha d’assumir la operadora.

HE CANVIAT D’OPERADORA … QUE HAIG DE SABER?

Una vegada has contractat la Fibra en un plaç legal de fins a 15 dies aproximadament, pot ser abans, et trucarà un tècnic per citar la instal.lació. L’instal.lació te un temps aproximat de 2 hores i el técnic deixa el cable passat i el router instal.lat. La Fibra sempre es una linia nova en cas de que tinguis Adsl. Si ja tens Fibra en principi només es canvia el Router , especialment si es una comunitat, on intentarán aprofitar el màxim de cablejat. En algún cas es possible que rebis el router per missatgeria i despres bé el tècnic a fer la instal.lació.
Número de telèfon nou: Normalment en un plaç de 12h a 24h hores està actiu i es pot utilitzar amb normalitat. Portabilitat del número actual: El procés de la portabilitat sol tardar de 24-48 hores. L’operadora confirma les dades i el numero i es realiza la portabilitat. Rebreu un SMS confirmant dia i hora a cada linia que es porta. El procés sempre es realitza a la matinada i no perds la linia. Amb algunes operadores es necessari configurar l’APN, activar la itinerància de dades i reinicial el mòbil per accedir a internet.
El procés es exactament el mateix que en la contractació individual.
Una vegada feta la instal.lació de fibra el telefon fix tarda 48-72h en fer la portabilitat. Es possible que us possin un fix provisional. Recorda que el telefon es connecta darrere el router al conector Tel1.
Telèfonia mòbil: Només hi ha permanència si compres el terminal i la operadora posa les condicions. Pots tenir una permanència fins la finalització del pagament del terminal. La linia mòbil en si no en té. Fibra: La Fibra si sol tenir permanència ja que al tenir unes tarifes més ajustades es com recuperen el cost de l’instal.lació i que no l’hagi de pagar el client. Aquest cost pot arribar als 200€ en alguns casos.
Sempre amb Atenció al client de l’operadora (Telèfon d’atenció al client, correu electrònic, xat directe) Nosaltres et facilitarem totes les dades per poder gestionar/informar les incidències que hagin sortit.
Quan ho tens activat tot amb l’operadora entrant has de trucar a l’anterior i donar de baixa els serveis que quedin actius. Es possible que en alguns casos hagis de retornar els Router, en cas de TV el codificador i accessoris. Si no ho retornes et poden cobrar una penalització (100 a 200€) per no fer la devolució en plaç. Reclama el full conforme has retornat equips. *Si mantens els serveis de l’altre operadora no has de fer res. Tindrás dues operadores i t’arribarán dues factures per els serveis contractats en cada una.
× Com puc ajudar-te?