Saltar al contenido

Sobre nosaltres

Del prepagament a una marca propia.

En els últims anys hem vist com la necessitat de conexió ha portat de corcoll els nostres amics, veïns i clients.

Des de el primer moment, hem intentat defensar els seus interesos amb les limitacions que les grans operadores tenen. Hem volgut aprofitar tota aquesta experiencia per donar un valor afegit i fer la connexió ràpida a internet sigui també un servei de proximitat.

Totes les gestions en un mostrador.

Des de la proba de cobertura, fins qualsevol canvi de compte bancari, duplicat de SIM o configuració de terminal en un sol mostrador.

I per primera vegada, també els serveis de Wi-fi al domicili, probes i dispositius de cortesia. Serveis de pagament que no son estrictament el servei de la marca, però que ningú coneix millor que nosaltres.

Totes les gestions des d'un sol mostrador

1 Averies i incidències

Trucar al 222 o al 611 69 20 22 en horari de 9.00 a 13.00 o 16.00 a 19.00 hores per client residencial. T’ajudarem desde les nostres oficines en tot el possible.

Si

2 Técnics en remot

Es possible que algunes incidències requereixin la connexió en remot d’un técnic. En aquest cas escalarem el cas a la operadora responsable del cablejat fins al domicili i farem el seguiment.

3 Si ha de venir un técnic

Si cal canvi de material, reparació o substitució de cablejat o elements estructurals ha de venir un técnic presencialment. Farem que sigui el més ràpid possible dins del que la operadora responsable del cablejat permeti.

× Com puc ajudar-te?